3 MÅNEDER COACHING I REGNSKAP

Rask opplæring i bokføring 


I løpet av 3 måneder lærer du deg å bokføre, lese tallene eller lærer økonomiforståelsen som DU  trenger 
 Du er sjefen !

Bokføring, økonomi og regnskapsforståelse!
kanskje vil du budsjettere?

Bokføring for nybegynnere og mer erfarne. Legge inn tall i systen fra start eller fra annet system

Lære å lese dine tall, riktig prising, riktige utgifter/fradrag

Bli en sikker og trygg bedriftsleder. Forstå hvordan bedriften kan utvikle seg 

Lære seg å budsjettere er kanskje akkurat det du trenger

Se hva noen av mine kunder har sagt:

Det stemmer at Siren Langeland er min regnskaps rådgiver og hjelper meg når det kommer til praktisk bruk av Fiken. Jeg kontaktet Siren ganske tidlig i prosessen med oppstart av eget firma og har hatt god hjelp av hennes rådgivning både når det kommer til bruk av Fiken og beste praksis i føring av regnskap. Den hjelpen jeg har fått har vært avgjørende for at jeg kan føle meg trygg på at alle mine føringer blir korrekte. Siren er raskt ute med svar enten det er innenfor normal arbeidstid eller på kveldstid. Jeg tenker at dere trygt kan legge Siren til i listen over anbefalte regnskapsførere.

Ivar Varpe

Oljearbeider og Næringsdrivende

Hei Magnus, jeg er veldig fornøyd med Siren. Hun gir meg den hjelpen jeg trenger og bistår meg mer personlig enn de større aktørene dere viser til. jeg kan absolutt anbefale henne for mindre bedrifter som ønsker gjøre mest selv.

Ragnhild Strandbakken

Jeg må bare si at når jeg kommuniserer med deg, enten skriftlig eller da vi snakket på telefon, så synes jeg at sjelden har et navn som "Regnskapsoptimisten" passet bedre. Du virker som en utrolig blid og positiv person, og jeg blir rett og slett glad av måten du kommuniserer på. Ikke rart at du har fornøyde kunder! Jeg sendte forespørselen om tilbakemelding til tre tilfeldig utvalgte foretak fra listen du sendte meg. Det virker som du gjør en strålende jobb med våre Fiken-kunder fortsett med det!

Magnus / Fiken

kontakt@fiken.no

Se hva andre klienter har sagt her :

Mette-Marit Nordby

Bedriftseier og grunnlegger av Business fra Sjela

"Er du selvstendig næringsdrivende og trenger hjelp til regnskapet ditt. Da kan jeg virkelig anbefale Siren Langeland. Jeg er virkelig dårlig på dette, å hennes super enkle måte å vise meg, gjør at jeg forstår uten å føle meg dust. Dyktig og autorisert. Virkelig en hånd å holde i når du trenger det. ."

Siw C. Christiansen. Bedriftseier, forfatter og grunnlegger av
Skriv den boka. Vil du kontakte Siw: 

Siw C. Christiansen. Bedriftseier, forfatter og grunnlegger av skriv den boka

Hvordan ønsker du å betale?

Klikk på knappen som passer deg best

Close

Regnskapstjenester og kurs

Personal Information

Card Details

NOK 15000.00

Regnskapstjenester og kurs

Personal Information

Card Details

NOK 15000.00
Page Created with OptimizePress