Regnskapsutfordringen, bli ferdig. Booste regnskapet ditt før nyttår !

"Regnskapet er et ork for meg. Jeg klarer aldri å bli ferdig med regnskapet før fristen faller rett i hodet på meg og jeg blir i full panikk over alt jeg ikke klarer å få til selv. PHY!!!! "

Dette blir tema i løpet av november

Mindset når lav selvfølelse i tall og regnskap setter en stopper for deg $ Mindset kan endres når du vet hvorfor og hva. Det vil føre til suksess $ Nøkkelen til å bli trygg i bokføring er ikke kastet i toalettet men lagt i en gullkiste til deg $ Skape orden og struktur selv om du akkurat nå bare har løse bunker med bilag $ Hvordan starte opp en onlinebusiness fra scratch. Er det tid til å gjøre det nå i 2019? $ Valg av type bedrift AS eller enkeltmannsforetak. Hva med nå, på tampen før nyttår $ Fiken, et smart skybasert regnskapsprogram. Hvorfor fiken i år når jeg har så lite bilag ? $ Praktisk bokføring i Fiken. Vi bokfører sammen du og jeg , et kjøp og et salg!

Uke 1. Last ned GNIST PDF

Trenger du å få gnisten opp for å komme i gang å bokføre?

Uke 1. Last ned motiverings-verktøy for regnskap boost

Jeg har valgt et verktøy for deg, så starter vi med det 🙂 

Uke 2. Hvordan bli trygg i businessen, regnskap og bokføring

choose your image

Nøkkele til å bli trygg i bokføring av regnskepet

5 nøkler som er viktige for deg 🙂 

orden i bilag/ bilagsstuktur

Bilagene må være lovlige


Planlegge- frister i regnskapsåret/ åRSHJULET

Se her hvordan planlegge året med årshjulet!

Uke 3. Verktøy for å bli tryggere med regnskapet og bokføring

KRAVET TIL ET SALGSDOKUMENT

Tirsdag

OPPSKRIFT

Snakke om regnskap på en folkelig måte

Tirsdag

Lytte på

ORDLISTE REGNSKAP

TORSDAG

ABC

ORDLISTE ANALYSE REGNSKAP

TORSDAG

ABC

Uke 4. Verktøy for å bli tryggere med regnskapet og bokføring

Kostnader

6 tegn på at du har et sunt forbruk og levesett


Sjekkliste

For årsoppgjøret 2019. For AS og EPF: Se om du har gjort alt i løpet av 2019

Trenger du bistand nå?

Er du usikker på om regnskapet ditt er korrekt? Vil det være godt å bli ferdig med 2019 regnskapet i løpet av januar?

© Regnskapsoptimisten - Siren Langeland

Om Siren Langeland

Siren Langeland er grunnleggeren av Regnskapsoptimisten. Hun er onlineøkonom som lærer bort hvordan du trykt kan sette deg inn i egne businesstall, og som online bedriftseiere trenger, for å skape sine egne lønnsomme bedrifter. Da gjelder det å starte med de må stegene som er å bokføre sine egne regnskap. 

Siren sitt favoritt utsagn er "det finnes en oppskrift for alt her i verden" Til og med å lære seg å bli en selvstendig økonomisk bedriftseier 

Siren har jobbet i over 25 år som autorisert regnskapsfører og har jobbet i et privat firma med konsernregnskap. Hun har jobbet med salg og markedsføring og har drevet eget firma med hytteutleie. I sin egen business, Regnskapsoptimisten, har hun onlinekurs i å lære kundene sine å føre eget regnskap på en trygg måte, og slik at du aldri behøver å være redd for om det du gjør er ulovlig. Siren er svært opptatt av kundens behov. 

Det er en trend å føre eget regnskap, men det mangler en vesentlig bit, og det er riktig veiledning for at du skal føle seg sikker og komfortabel med at regnskapet skal blir riktig. Har du noen ganger opplevd å ta kontakt med fagpersoner som snakker så vanskelig at du går derfra med flere spørsmål enn du hadde da du kom dit? Det vil du ikke oppleve med Siren. Hun lærer bort det du trenger å vite for å føre ditt eget regnskap, enkelt og jordnært på en forståelig måte.

Boosten starter tirsdag 12 november

Få tilgang til alle verktøyene som kommer i løpet av november

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress