ÅRSOPPGJØR OG NÆRINGSOPPGAVE 

Du bokfører jeg tar årsoppgjør

Enkeltpersonsforetak er fortsatt den vanligste foretaksformen i Norge. Alle enkeltpersonsforetak er bokføringspliktige og må utarbeide et regnskap som viser verdier som går inn og ut av selskapet. Foretakets kostnader skal dokumenteres tilstrekkelig, og det kan være vanskelig å vite hvordan dette gjøres.


De fleste opplever at utfylling av næringsoppgave og selvangivelse er vanskelig å forstå. Jeg kan hjelpe deg med alt fra etablering til veiledning med bokføring og innlevering av næringsoppgave og selvangivelse.


Fastpris kr. 599 pr måned for rådgivnings abonnement, bokføre riktig og       kr. 4 500 for ligningspapirer.

Jeg tilbyr også timespris om du ønsker det.

© Regnskapsoptimisten - Siren Langeland

Om Siren Langeland

Siren Langeland er grunnleggeren av Regnskapsoptimisten. Hun er onlineøkonom som lærer bort hvordan du trykt kan sette deg inn i egne businesstall, og som online bedriftseiere trenger, for å skape sine egne lønnsomme bedrifter. Da gjelder det å starte med de små stegene som er å bokføre sine egne regnskap. 

Siren sitt favoritt utsagn er "det finnes en oppskrift for alt her i verden" Til og med å lære seg å bli en selvstendig økonomisk bedriftseier 

Siren har jobbet i over 25 år som autorisert regnskapsfører og har jobbet i et privat firma med konsernregnskap. Hun har jobbet med salg og markedsføring og har drevet eget firma med hytteutleie. I sin egen business, Regnskapsoptimisten, har hun onlinekurs i å lære kundene sine å føre eget regnskap på en trygg måte, og slik at du aldri behøver å være redd for om det du gjør er ulovlig. Siren er svært opptatt av kundens behov. 

Det er en trend å føre eget regnskap, men det mangler en vesentlig bit, og det er riktig veiledning for at du skal føle seg sikker og komfortabel med at regnskapet skal blir riktig. Har du noen ganger opplevd å ta kontakt med fagpersoner som snakker så vanskelig at du går derfra med flere spørsmål enn du hadde da du kom dit? Det vil du ikke oppleve med Siren. Hun lærer bort det du trenger å vite for å føre ditt eget regnskap, enkelt og jordnært på en forståelig måte.

Hvordan kan jeg kontakte deg?

Autorisert regnskapsfører

Siren Langeland Onlineøkonom

50% komplett

Hvordan kan jeg kontakte deg?

Dette er helt uten forpliktelser for deg. Du bestiller ingenting ved å fylle ut dette skjemaet.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress