Hvordan kan jeg kontakte deg?

Autorisert regnskapsfører

Siren Langeland Onlineøkonom

50% komplett

Hvordan kan jeg kontakte deg?

Dette er helt uten forpliktelser for deg. Du bestiller ingenting ved å fylle ut dette skjemaet.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Fastpris på etablering av aksjeselskap 
- Blir du Kunde er prisen KUN 1 900,-

Du bokfører - jeg tar årsoppgjør

Uansett hvor stort selskapet er eller hvilken selskapsform du har valgt er det viktig å ha god oversikt over økonomien. Det kan være vanskelig å vite hvor det er lurt å starte, hvilke lover selskapet skal følge, særlovgivning for bransjen, hva som er pålagt for selskapet, og ikke minst hvordan selskapet kan spare penger. Ta en uforpliktende prat med meg før du starter med disse prosessene selv. 


Jeg hjelper deg fra start til slutt. Dersom selskapet ikke er pliktig til å ha revisor eller ikke ønsker å ha revisor hjelper jeg deg med fravalg helt kostnadsfritt.

Jeg sørger for at ditt årsregnskap er i trygge hender og tilrettelegger rutiner og systemer for deg. Alle kunder er forskjellige, og har forskjellig behov. Det kreves fokus og en god dialog mellom oss, og sammen finner vi den løsningen som er best for ditt foretak. 


Fastpris kr. 599 pr måned for rådgivnings abonnement, bokføre riktig selv og kr. 6 900 for ligningspapirer.

Jeg tilbyr også timespris om du ønsker det.

© Regnskapsoptimisten - Siren Langeland

Om Siren Langeland

Siren Langeland er grunnleggeren av Regnskapsoptimisten. Hun er onlineøkonom som lærer bort hvordan du trykt kan sette deg inn i egne businesstall, og som online bedriftseiere trenger, for å skape sine egne lønnsomme bedrifter. Da gjelder det å starte med de små stegene som er å bokføre sine egne regnskap. 

Siren sitt favoritt utsagn er "det finnes en oppskrift for alt her i verden" Til og med å lære seg å bli en selvstendig økonomisk bedriftseier 

Siren har jobbet i over 25 år som autorisert regnskapsfører og har jobbet i et privat firma med konsernregnskap. Hun har jobbet med salg og markedsføring og har drevet eget firma med hytteutleie. I sin egen business, Regnskapsoptimisten, har hun onlinekurs i å lære kundene sine å føre eget regnskap på en trygg måte, og slik at du aldri behøver å være redd for om det du gjør er ulovlig. Siren er svært opptatt av kundens behov. 

Det er en trend å føre eget regnskap, men det mangler en vesentlig bit, og det er riktig veiledning for at du skal føle seg sikker og komfortabel med at regnskapet skal blir riktig. Har du noen ganger opplevd å ta kontakt med fagpersoner som snakker så vanskelig at du går derfra med flere spørsmål enn du hadde da du kom dit? Det vil du ikke oppleve med Siren. Hun lærer bort det du trenger å vite for å føre ditt eget regnskap, enkelt og jordnært på en forståelig måte.

Page Created with OptimizePress