Når uforutsette ting skjer i livet, føles det riktig å ta en pause fra alt. Da er det ikke bare å trosse all fornuft og “gønne” på og glemme å tenke på seg selv som et vanlig menneske. Alle opplever inn i mellom at det må være rom for en pause. Akkurat slik har det vært for meg etter at mannen min plutselig døde for kun få måneder siden. For meg er det viktig å være ærlig. Hele livet må omjusteres for sorgen slo inn  som en bombe. Ingenting blir som man før trudde, og man må lære å leve på nytt. Det er helt likt for alle. Livet skjer. Noen opplever stor sorg som meg, noen blir syke osv. Ingenting burde være et tabuemne, heller ikke døden. Livet stopper liksom opp og jobb og Business får være som det blir.  Men uansett lever resten av veden videre. Noen ganger er det slik at man har hatt det for hektisk i livet og ikke rukket å tenke over meningen med egen oppgave. Og læringen kommer ofte i slike situasjoner, og man får et annet perspektiv på ting. Har du noen gangen opplevd tøffe tak i livet, eller businessen din? Hva har det gjort med deg?

Jeg har valgt å vie hele meg til  å hjelpe grundere og små bedrifter . De som sliter med økonomien. Min idealisme  skal utvikles videre til enda flere regnskaps produkt . Jeg ønsker å hjelpe deg til å få god regnskaps-forståelse og på en enkel smart måte, lære deg opp til å bokføre regnskapet ditt selv. De som vil og ønsker å spare mye penger, vil ha stor utbytte. Nå skal jeg virkelig dele av min kunnskap til deg  av hele mitt hjerte. Verden skifter så raskt og det er på tide å ta rev i seilene. Eller heller ta roret selv for regnskapet ditt,  og se hvor viktig og gøy det er å få oversikt og kontroll