297,00,- (inkl mva)

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Aldri prøvd tjenester hos Regnskapsoptimisten?

Bestill 1 time Coaching til halv pris der jeg går gjennom regnskapet ditt og forklarer det du trenger å gjøre, slik at du får et helhetlig bilde på hvordan jobbe, bokføre riktig og effektiv regnskapet ditt. 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Ressurssenter - Regnskap - måneds abonnement

Er det vanskelig å skjønne regnskap, skatt, moms, lønn, utbytte, bokføring, eller hva slags foretaksform ( AS eller ENK) som er riktig for deg osv?

Hvordan hadde det vært for deg om du fikk raske og riktige svar på alt du lurer på innen regnskap og skatt?  

Jeg brant lenge for å lage en plattform der vanlige folk uten formell regnskapsutdanning enkelt og kjapt kunne finne svar. Det er ingen tvil om at det er vanskelig for de aller fleste å lese og tolke lovverk og vite hvordan bokføre helt riktig. Det er en lettelse å slippe stå fast i regelverk-mylderet. I tilsvarende oppslagsverk for regnskapsførere opplever grundere at de blir enda mer forvirret enn det de var før de søkte opp svarene.  Jeg er stolt over at mange har turt å fortell meg dette, fordi mange føler seg dumme når de ikke skjønner lovverket. Jeg er ikke i tvil om at dette var den riktige veien å gå. Jeg er så fornøyd med oppslagsverket og tilbakemeldingene jeg har fått fra brukere.

Endelig kan jeg tilby det Ressurssenter som manglet for gründere som bokfører regnskapet sitt selv. Endelig har jeg klart å lage en rimeligere løsning og som passer med et enkelt språk og forklaringer i korte filmer. Og senteret inkluderer gode Excel-maler for regnskapet.

Skaff deg søkbart ressurssenter med filmer som viser deg hvordan, slik at du får det til selv......