50.000,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

6 måneder økonomisk vekst– Bli økonomisk uavhengig og Smart bokføring

Opplever du frustrasjon og blir stresset av regnskapet?

Er det vanskelig å skjønne regnskap, skatt, utbytte, moms, lønn, bokføring, eller hva slags foretaksform ( AS eller ENK) som er riktig for deg osv?

Føles regnskap mer innviklet enn gøy, og overskygger gleden av å tjene gode penger fremover?

Hvordan hadde det vært for deg om du fikk hjelp til å skjønne regnskap, til bedre økonomi. Bli vist hvordan bli bestevenn med pengene og gjøre de riktige tingene fremover til målbevisst å leve av egen bedrift?  

Hvordan?

Bli fryktløs og trygg med regnskap og tall. Med systematisk og regelmessig opplæring i regnskapet sparer du regnskaps-kostnaden, samtidig som jobben blir gjort. Å lære hvordan bli lønnsom handler om deg som bedrift og hvordan du får det til selv. Dette får du lære mye om i dette kurset. 

Hva du får:

  • VERKTØY - Ressurssenter. Et digitalt oppslagsverk i regnskap. 1 års gratis tilgang.
  • Coaching 1 gang pr uke  i liten gruppe med god tid til hver enkelt person
  • 5 timer 1-1 coaching i løpet av kurset.
  • Fra 1-31 mai, hjelp til årsoppgjøret

Du vil ikke angre om du følger rådene og gjør det som skal til ;-) 

What People Are Saying:

Jeg må bare si at når jeg kommuniserer med deg, enten skriftlig eller da vi snakket på telefon, så synes jeg at sjelden har et navn som "Regnskapsoptimisten" passet bedre. Du virker som en utrolig blid og positiv person, og jeg blir rett og slett glad av måten du kommuniserer på. Ikke rart at du har fornøyde kunder! Jeg sendte forespørselen om tilbakemelding til tre tilfeldig utvalgte foretak fra listen du sendte meg. Det virker som du gjør en strålende jobb med våre Fiken-kunder fortsett med det!

Magnus / Fiken [email protected]

Jeg har fått hjelp og opplæring i Fiken. Det er mange begreper og regler jeg ikke er kjent med og var ikke i stand til å føre regnskapet selvsikkert og effektivt tidligere. Hun har forklart mye og hjulpet meg masse og vært til uvurderlig hjelp. Jeg syntes det skulle vært en del av deres onboarding. Jeg er superfornøyd med hjelpen jeg har fått.

Anonym Næringsdrivende

Jeg er veldig fornøyd med Siren. Hun gir meg den hjelpen jeg trenger og bistår meg mer personlig enn de større aktørene dere viser til. jeg kan absolutt anbefale henne for mindre bedrifter som ønsker gjøre mest selv.

Ragnhild Strandbakken www.corkini.no

eg kontaktet Siren ganske tidlig i prosessen med oppstart av eget firma og har hatt god hjelp av hennes rådgivning både når det kommer til bruk av Fiken og beste praksis i føring av regnskap. Den hjelpen jeg har fått har vært avgjørende for at jeg kan føle meg trygg på at alle mine føringer blir korrekte. Siren er raskt ute med svar enten det er innenfor normal arbeidstid eller på kveldstid. Jeg tenker at dere trygt kan legge Siren til i listen over anbefalte regnskapsførere

Ivar Varpe Oljearbeider og Næringsdrivende

Dato 25.03.2021. Jeg hadde en time gratis konsultasjon med Siren for å vurdere om jeg skulle gå over til nytt regnskapssystem. Jeg har benyttet et system og hatt regnskapsfører i noen år, men følte ikke at jeg hadde noe særlig kontroll og oversikt over regnskapet for mitt AS. Siren utnyttet samtaletiden vår godt og kunne svare på alle mine spørsmål underveis i møtet. Etter møtet mottok jeg et raust tilbud – skreddersydd til mitt behov – og samme dag var jeg en ny bruker av Fiken regnskap og begynte å gjøre meg kjent med det. I løpet av to uker har Siren hjulpet med å gjennomgå tidligere års regnskap, flytte dette over til Fiken og ikke minst rette opp bokføringer som var feilført, og forenklet bruk av kontoer mv. Jeg er storfornøyd med mitt valg av Fiken. Nå har jeg full kontroll på mitt regnskap, kan gjøre bokføringen og faktureringer selv, og klarte jammen meg å levere årsoppgjør uten å møte noen utfordringer. Regnskap har faktisk gått fra en plage til å være noe som er gøy! Jeg kan trygt anbefale å ta kontakt med Siren dersom du føler at du har behov for bedre oversikt over ditt firmas økonomi.

Øyvind Krage Næringsdrivende, Energi og Balanse AS