Gruer du deg for å starte opp eller strever du med å få overskudd i bedriften ?

Er det vanskelig å skjønne regnskap, skatt, utbytte, moms, lønn eller bokføring?
Føles regnskap mer innviklet enn gøy, og overskygger gleden av å tjene gode penger fremover?

Lær hvordan du mentalt og strategisk skjønner hva du skal gjøre for å oppnå trygghet og lønnsomhet. Få roligere dager og jobb med senkede skuldre!

Ja, det vil jeg ha!

Kom i gang! 

Du har nylig startet opp eget firma og trenger å lære hvordan du på en ryddig måte bokfører regnskapet ditt og klarer å jobbe smart og enklere med tallene dine. Med ro kan du følge opp fristene uten følelsen av stress.

Eller kanskje du har holdt på en stund og kommet i uorden med regnskapet ditt, enten med feil regnskpsfører eller ved at du selv har rotet det til.

Ikke bekymre deg, sånt skjer. Det du trenger nå er å få en behagelig gjennomgang av regnskapet, rette opp feil, få struktur og orden igjen. Det kan jeg hjelpe deg med!

I denne pakka jobber vi sammen om regnskapet ditt, slik at du kan senke skuldrene og jobbe med det du er god til, vel vitende om at regnskapet blir riktig. Dette er raskeste vei til senkede skuldre og økt omsetning.

Pakke med Regnskapsoptimisten

kr 19 900,-

 • Bistand til tallforståelse
 • "Learning by doing" 12 timer coaching 1-1 på skjerm
 • Få jobben utført og spar penger på regnskapsjobben
 • Skjønn skattefordelene
 • Bli tilfreds, føl mestring og bli trygg på skatt
KJØP NÅ!

Slik fungerer det

Når du har gjennomført kjøpet kommer du umiddelbart til din egen coachingavdeling på min nettside. Herfra booker du første samtale selv. Finn et tidspunkt i kalenderen som passer for deg, så ses vi da.

Vi møtes på Zoom, så du trenger kun en laptop og internett for å stille til møtene våre. Med din tillatelse tar jeg opptak av møtene og legger disse i coachingavdelingen din etter hvert møte, der du kan se opptakene så mange ganger du vil.

DET ER HÅP

Du kan få økonomisk frihet 

Lær å starte opp bedrift,  gjør smart bokføring, blir strukturert, får god orden og oversikt over fristene og planlegg smartere for å bygge velstand, slik at du:

 • Føler ro og harmoni
 • Får riktig skatt
 • Slipper mulkt og gebyrer fra staten/ leverandører
 • Får fornøyde kunder som snakker deg frem
 • Blir tilfreds med deg selv og jobben du gjør
 • Skjønner hvordan tallene dine kan bli positive
 • Blir en LEDER og regnskapsoptimist 

Ja, det er virkelig mulig!

Med startpakka, lærer du hvordan du tar grep selv og får oversikt over fremtids-økonomien

REGISTRER DEG NÅ

Pakka er for deg hvis...

 

 • Du er bekymra for å starte opp bedriften din.
 • Du har et reelt mål om å leve av bedriften din.
 • Du vet hva du vil, men trenger starthjelp til å skjønne hvordan.
 • Du drømmer om å bli selvstendig og få økonomisk frihet.
 • Er villig til å gjøre det som skal til for å drive bedrift.
 • Du har en langsiktig plan og vet at det krever å tåle svinginger i markedet. Ting kan ta lenger tid enn du ønsker.
KJEKT Å MØTE DEG

Jeg er Siren Langeland

Jeg elsker å hjelpe bedriftseiere til å forstå og mestre sin bedriftsøkonomi.

Lurer du på om jeg kan bistå akkurat deg, book en gratis samtale så ser vi på dine spørsmål sammen.  

BOOK GRATISSAMTALE HER!

"Har du noen gang sett en person utøve faget sitt og blitt helt stum av beundring og fascinasjon? Hun er omsorgsfull og forståelsesfull og snakker et hjertestyrt energispråk - ikke akkurat det vi vanligvis forbinder med regnskapsførere.

- Stella Winther

 

"Anbefaler Siren i Regnskapsoptimisten Hun er jordnær, ukomplisert, lett å forstå, lett å spørre, gir raskt svar, ikke no tull. Og hun vet hvordan små bedrifter har det.

- Kristin Daly

"Så innmari digg! Akkurat levert næringsoppgaven min med hjelp av min fantastiske regnskapscoach Siren Langeland! Anbefaler denne tålmodige og dyktige dama!
Jeg fant henne en mai for noen år siden da det var helt krise med regnskap og å rekke å levere næringsoppgaven før 31. mai. Og nå er den levert 31. mars! DET er en lettelse!

- Siw C. Christiansen

En annerledes regnskapsopplevelse

 

Å jobbe med meg er ikke som å jobbe med hvilken som helst annen regnskapsfører. Hos meg lærer du ikke bare å føre regnskapet slik at du kan være trygg på at det er riktig, du får også veiledning i hvordan du kan få mest mulig ut av bedriftens penger.

Det er tre hovedutfordringer mine kunder kommer til meg med. Det første er det kanskje mest opplagte, for å lære regnskapsføring slik at de kan ha kontroll på bedriftens økonomi selv. Det andre er sårbart og noe mange kvier seg for å snakke om, nemlig en sterk frykt for å gjøre noe feil og få skatteetaten på nakken. Den tredje utfordringen er hvordan bruke bedriftens penger på en smart måte slik at du får mest mulig igjen for pengene og god vekst i bedriften.

Når vi jobber sammen fokuserer vi der du trenger det mest. I løpet av 12 samtaler har vi god tid til å få orden og oversikt på regnskapet og forsikre deg om at regnskapet blir riktig slik at du ikke trenger å frykte den store skremmende skatteetaten. Ikke minst vil du være trygg på at du bruker bedriftens penger på en så fruktbar måte som mulig.

Jeg har som mål at du skal føle deg trygg i hele prosessen og at du både mestrer regnskapet nå og har en klar visjon for hvordan bedriftens penger skal skape enda større vekst. Hos meg jobber vi ikke bare med tallene, men med visjonen også.

Ta steget nå!

Bli fryktløs og trygg med regnskap og tall. Med systematisk og regelmessig opplæring i regnskapet sparer du regnskaps-kostnaden, samtidig som jobben blir gjort. Å lære hvordan bli lønnsom handler om deg som bedrift og hvordan du får det til selv. Dette får du lære mye om i denne personlige coachingpakken.

BESTILL HER