Lær deg regnskap for ikke regnskapsførere. Pakker & kurs. Velg det som passer deg best

Få tilgang på verktøy og rådgivning

Skreddersydd

Skap forståelse, oversikt og en lønnsom bedrift. Lær deg din bedriften og les dine tall. Lær deg å bokføre. 

For å få ditt skreddersydd, 

AVTAL MØTE

Abonnement

Du bestemmer og du får hjelp når du trenger det !  Få kjapt svar på dine spørsmål

For å få abonnement, bestill abonnement

HER

Onlinekurs

Regnskapskurs, Bokføre i Fiken, Stifte eget AS, Enkle budsjett, Lønns kurs, Bedrifts-utvikling -  Veien mot økonomisk frihet    

En til En 

Tid på zoom eller telefon.  Fast kundepris eller sporadisk kunde med enkletime

BESTILL TIME

Lite kurs -  hurtiginnføring regnskap 

Når lønner det seg, eller er det riktig å registrere seg som firma. Hvordan registrere et enkeltpersonforetak, hvordan endre foretak eller registrere en ny underenhet. Disse svarene og mange andre får du her pluss viser deg praktisk bokføring.Hvordan bokføre et lite regnskap. Alt dette lærere du her !

Regnskapskurs -  for ENK og små AS

Stor frustrasjon med kaos i bilag og trenger struktur og orden?  Urolig for å gjøre feil og få skatteetaten på nakken? Dårlig økonomi, ønsker innsikt i lure skatte og fradragsregler? Problem i kommunikasjon med fagpersoner? 

Bli trygg på at jobben blir gjort riktig

Stifte AS

Stifte AS med bedriftsforståelse er et verktøy som viser deg hva du skal gjøre fra a til å og for at alt skal være riktig og i tråd med lovens krav

Du vil spare tid og penger om du brukte litt av din egen tid på å lære deg å stifte egne selskap inkludert hvordan gjøre styrearbeid. 

Bli trygg på at jobben blir gjort riktig

Veien mot økonomisk frihet

Brast drømmen om økonomisk frihet som online gründer?

Lær og forstå hvordan følelser stopper økonomisk vekst. Kickstart din økonomiske forståelse med onlinebusiness

Fiken-kurset

Du ser kanskje på regninger og fakturaer som et slit, og noe du ikke orker å forholde deg til? 

For å få en bærekraftig bedriftsøkonomi, er et godt regnskapsprogram et av dine viktigste verktøy. Jeg har gjort det super enkelt for deg og har laget et grunnleggende innføringskurs, i både regnskap og regnskapsprogrammet Fiken. 

Du kan begynne allerede i dag. Få full oversikt over både kjøp og salg, slik at du enkelt får full oversikt over din bedriftsøkonomi

Avtale med meg:

Vil du Jobb tettere med meg og bli en selvstendig regnskapsfører, eller vil du noe midt i mellom? 

Jeg lytter og du forteller hva du trenger hjelp til. Ta kontakt med meg og vi finner sammen ut den beste måten for deg

Se hva noen av mine Fiken-kunder har sagt:

Det stemmer at Siren Langeland er min regnskaps rådgiver og hjelper meg når det kommer til praktisk bruk av Fiken. Jeg kontaktet Siren ganske tidlig i prosessen med oppstart av eget firma og har hatt god hjelp av hennes rådgivning både når det kommer til bruk av Fiken og beste praksis i føring av regnskap. Den hjelpen jeg har fått har vært avgjørende for at jeg kan føle meg trygg på at alle mine føringer blir korrekte. Siren er raskt ute med svar enten det er innenfor normal arbeidstid eller på kveldstid. Jeg tenker at dere trygt kan legge Siren til i listen over anbefalte regnskapsførere.

Ivar Varpe

Oljearbeider og Næringsdrivende

Hei Magnus, jeg er veldig fornøyd med Siren. Hun gir meg den hjelpen jeg trenger og bistår meg mer personlig enn de større aktørene dere viser til. jeg kan absolutt anbefale henne for mindre bedrifter som ønsker gjøre mest selv.

Ragnhild Strandbakken

Jeg har fått hjelp og opplæring i Fiken. Det er mange begreper og regler jeg ikke er kjent med og var ikke i stand til å føre regnskapet selvsikkert og effektivt tidligere. Hun har forklart mye og hjulpet meg masse og vært til uvurderlig hjelp. Jeg syntes det skulle vært en del av deres onboarding. Jeg er superfornøyd med hjelpen jeg har fått.

Anonym

Næringsdrivende

Jeg må bare si at når jeg kommuniserer med deg, enten skriftlig eller da vi snakket på telefon, så synes jeg at sjelden har et navn som "Regnskapsoptimisten" passet bedre. Du virker som en utrolig blid og positiv person, og jeg blir rett og slett glad av måten du kommuniserer på. Ikke rart at du har fornøyde kunder! Jeg sendte forespørselen om tilbakemelding til tre tilfeldig utvalgte foretak fra listen du sendte meg. Det virker som du gjør en strålende jobb med våre Fiken-kunder fortsett med det!

Magnus / Fiken

kontakt@fiken.no

Se hva noen av kursdeltakere har sagt :

Mette-Marit Nordby

Bedriftseier og grunnlegger av Business fra Sjela

"Er du selvstendig næringsdrivende og trenger hjelp til regnskapet ditt. Da kan jeg virkelig anbefale Siren Langeland. Jeg er virkelig dårlig på dette, å hennes super enkle måte å vise meg, gjør at jeg forstår uten å føle meg dust. Dyktig og autorisert. Virkelig en hånd å holde i når du trenger det. ."

Kontakt  Mette-Marit Nordby: https://www.businessfrasjela.no/

Eva Kloster

NLP Coach for Eva Kloster

Tusen takk, kjære deg, for den fantastiske veiledningen i forløpet, de mange gode svar, gode videoer, spørsmål og eksempler i modulene og i FB gruppen. Kontoer, regler, fradrag m.m. har surret og gått i hodet på meg i full forvirring. Nå føler jeg at jeg har landet trygt, takket være deg. Næringsoppgaven levert og jeg føler meg trygg på at den er ført riktig. Mange tusen kroner er lovlig ført til fradrag, fordi du tok deg bryet med å være personlig, og så gjøre meg oppmerksom på at fradragene er lov. Jeg er svært takknemlig for din bistand og all den gode kunnskapen i Regnskapsoptimisten. Neste års regnskap kommer til å bli piece of cake. Siren, du er en perle

Coach Eva Kloster: https://www.facebook.com/evakloster.no/

Siw C. Christiansen. Bedriftseier, forfatter og grunnlegger av
Skriv den boka. Vil du kontakte Siw: https://stjerneforlaget.no/

Hvordan ønsker du å betale?

Klikk på knappen som passer deg best

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Hvordan ønsker du å betale?

Klikk på knappen som passer deg best

Close

Hvordan ønsker du å betale?

Klikk på knappen som passer deg best

Close

Hvordan ønsker du å betale?

Klikk på knappen som passer deg best

Close

Hvordan ønsker du å betale?

Klikk på knappen som passer deg best

Close