LØNNSOM BEDRIFT 

Stressfritt Regnskap 


FÅ RO - Få KONTROLL OVER REGNSKAPET -
BLI TRYGG PÅ TALLENE 

Opplever du frustrasjon og blir stresset av regnskapet?

Dette er hva jeg hører mange sier........

Stor frustrasjon og kaos i bilag - Trenger struktur og orden

Har du et lite foretak eller har du ikke oppretta det ennå og trenger hjelp? Har du frustrasjon fordi du har mista oversikten over kvitteringene i regnskapet?

Problem i kommunikasjon med fagpersoner

Er du usikker på svarene du får når du forhører deg om moms og skatt, og svarene du får gjør deg mer forvirra og usikker på hva som er riktig?

Urolig for å gjøre feil og få skatteetaten på nakken....

Har du et lite foretak eller har du ikke oppretta det ennå og trenger hjelp? Unngå å få mulkt fordi moms og lignings oppgaver ikke blir sendt inn til riktig tid

Er utrygg på at jobben blir gjort riktig

Ønsker du å få den tryggheten og vissheten på at regnskapet blir riktig som gir deg komfort og ro?

Svak økonomi og ønsker innsikt i nyttige skatte og fradragsregler

Har du ikke god nok økonomi til å bruke en regnskapsfører?Lurer du på de lovlige fradrag og sliter du med å skjønne skattereglene?

Har ikke penger til å sette bort regnskapet

Men jeg føler at jeg heller ikke er komfortabel med å gjøre hele regnskaps jobben alene uten at noen kontrollerer at alt er riktig

Se filmen under

Dette er min løsning på utfordringen...

Jeg viser deg en helt annerledes måte å lære deg regnskap. Du BLIR sjefen over dine egne tall. Jeg lover deg optimistisk regnskap

Mine stikkord er: Sparer tid, forenkle, skjønne mer hvordan få overskudd, gjøre jobben med lyst og få MESTRINGSGLEDE

Det fungerer annerledes å drive business på nett enn å drive en fysisk bedrift. Forskjellen ligger i de tekniske løsningene du trenger på nettsalg og veien til inntjening og overskudd. Å tjene penger på nettbusiness fungerer rett og slett annerledes enn å få fortjeneste i en fysisk bedrift. Tenk om det finnes en enkel måte å lære seg økonomistyring. Tenk på hva du ville spare av tid og penger om du brukte litt av din egen tid til å lære deg hvordan spare kostnad og øker inntjeningen for din bedrift. Se videoen over og få svar...

Mobilbokføring på farten!
 
Få pdf med de vanligste kontoer du trenger

FÅ PDF MED VERKTØY: LEGG INN NAVN OG E-POST UNDER

Unngå kaos og rot i bilag og regnskap.

Bruker du mobilen som ditt regnskaps-verktøy, unngår du å samle opp jobb til du kommer hjem.

Kjenn på frihet & mestringsglede
Mobilen er din regnskapsvenn

På YouTube kanalen min finner du flere økonomi og regnskapstips 

Facebook

Youtube

instagram

Hvorfor booke møte med meg?

Samtalen er på 45 min, ærlig, gratis og uforpliktende. Du bestemmer om du ønsker å bruke zoom eller telefon. Skal vi snakke på zoom, sender jeg deg en zoom link som du kan logge inn på, og du trenger ikke å ha brukt zoom tidligere. Det er en liten tilpasning på telefon, Mac eller data som jeg foklarer deg. Det er ikke en samtale der jeg er ute etter å selge deg en løsning som du ikke ønsker eller trenger. Samtalen kan løse et vanskelig spørsmål som du har i bedriften med tallene dine. Du får se og høre om jeg kan hjelpe deg med noe videre, eller om en annen løsningen er en bedre ide for deg. 

Er du usikker på regnskapet ?

Hva om du kan gjøre bokføringen, og så gjør jeg det som du ikke vil gjøre selv?

Er du usikker på hva du trenger rett og slett? Vi kan sammen finne ut hva du trenger hjelp til om du klikker på knappen under for å få en uforpliktende samtale 

Siren Langeland - Autorisert regnskapsfører

Hei, jeg er Siren, onlineøkonom og grunnlegger av Regnskapsoptimisten AS. Jeg er ei erfaren dame som lærer bort hvordan du trygt kan sette deg inn i egne bedriftstall. I dag blir det flere bedrifter som jobber på nettet, og som online bedriftseier trenger du å skape ei lønnsom bedrifter som du kan leve av. Da gjelder det å starte med de små stegene som er å bokføre eget regnskap. 

Mitt favoritt utsagn er "det finnes en oppskrift for alt her i verden" Til og med å lære seg å bli en selvstendig økonomisk bedriftseier 

Jeg har jobbet i over 30 år som autorisert regnskapsfører og har jobbet i et privat firma med konsernregnskap. I tillegg har jeg  jobbet med salg og markedsføring og har tidligere drevet eget firma med hytteutleie.

I Regnskapsoptimisten, har jeg onlinekurs i å lære kundene min å bokføre eget regnskap på en trygg måte, og slik at du aldri behøver å være redd for om det du gjør er ulovlig. Jeg er svært opptatt av kundens behov og liker å skape tillit og ro

Se filmen under

Det er en trend å føre eget regnskap, men det mangler en vesentlig bit, og det er riktig veiledning for at du skal føle deg sikker og komfortabel med at regnskapet skal bli riktig. 

Har du noen gang opplevd å ta kontakt med fagpersoner som snakker så vanskelig at du går derfra med flere spørsmål enn du hadde da du kom dit? Det vil du ikke oppleve med meg. Jeg lærer bort det du trenger å vite for å føre ditt eget regnskap, enkelt og jordnært på en forståelig måte 

© Regnskapsoptimisten  org nr  922 077 215 -  Siren Langeland 6729 Kalvåg  tlf. 97 59 19 65  epost: siren@regnskapsoptimisten.no

Se hva noen av mine kunder har sagt:

Dato 25.03.2021. Jeg hadde en time gratis konsultasjon med Siren for å vurdere om jeg skulle gå over til nytt regnskapssystem. Jeg har benyttet et system og hatt regnskapsfører i noen år, men følte ikke at jeg hadde noe særlig kontroll og oversikt over regnskapet for mitt AS. Siren utnyttet samtaletiden vår godt og kunne svare på alle mine spørsmål underveis i møtet. Etter møtet mottok jeg et raust tilbud – skreddersydd til mitt behov – og samme dag var jeg en ny bruker av Fiken regnskap og begynte å gjøre meg kjent med det.
I løpet av to uker har Siren hjulpet med å gjennomgå tidligere års regnskap, flytte dette over til Fiken og ikke minst rette opp bokføringer som var feilført, og forenklet bruk av kontoer mv. 
Jeg er storfornøyd med mitt valg av Fiken. Nå har jeg full kontroll på mitt regnskap, kan gjøre bokføringen og faktureringer selv, og klarte jammen meg å levere årsoppgjør uten å møte noen utfordringer. Regnskap har faktisk gått fra en plage til å være noe som er gøy!
Jeg kan trygt anbefale å ta kontakt med Siren dersom du føler at du har behov for bedre oversikt over ditt firmas økonomi.

Øyvind Krage

Det stemmer at Siren Langeland er min regnskaps rådgiver og hjelper meg når det kommer til praktisk bruk av Fiken. Jeg kontaktet Siren ganske tidlig i prosessen med oppstart av eget firma og har hatt god hjelp av hennes rådgivning både når det kommer til bruk av Fiken og beste praksis i føring av regnskap. Den hjelpen jeg har fått har vært avgjørende for at jeg kan føle meg trygg på at alle mine føringer blir korrekte. Siren er raskt ute med svar enten det er innenfor normal arbeidstid eller på kveldstid. Jeg tenker at dere trygt kan legge Siren til i listen over anbefalte regnskapsførere.

Ivar Varpe

Oljearbeider og Næringsdrivende

Hei Magnus, jeg er veldig fornøyd med Siren. Hun gir meg den hjelpen jeg trenger og bistår meg mer personlig enn de større aktørene dere viser til. jeg kan absolutt anbefale henne for mindre bedrifter som ønsker gjøre mest selv.

Ragnhild Strandbakken

Jeg har fått hjelp og opplæring i Fiken. Det er mange begreper og regler jeg ikke er kjent med og var ikke i stand til å føre regnskapet selvsikkert og effektivt tidligere. Hun har forklart mye og hjulpet meg masse og vært til uvurderlig hjelp. Jeg syntes det skulle vært en del av deres onboarding. Jeg er superfornøyd med hjelpen jeg har fått.

Anonym

Næringsdrivende

Jeg må bare si at når jeg kommuniserer med deg, enten skriftlig eller da vi snakket på telefon, så synes jeg at sjelden har et navn som "Regnskapsoptimisten" passet bedre. Du virker som en utrolig blid og positiv person, og jeg blir rett og slett glad av måten du kommuniserer på. Ikke rart at du har fornøyde kunder! Jeg sendte forespørselen om tilbakemelding til tre tilfeldig utvalgte foretak fra listen du sendte meg. Det virker som du gjør en strålende jobb med våre Fiken-kunder fortsett med det!

Magnus / Fiken

kontakt@fiken.no

Mette-Marit Nordby

Bedriftseier og grunnlegger av Business fra Sjela

"Er du selvstendig næringsdrivende og trenger hjelp til regnskapet ditt. Da kan jeg virkelig anbefale Siren Langeland. Jeg er virkelig dårlig på dette, å hennes super enkle måte å vise meg, gjør at jeg forstår uten å føle meg dust. Dyktig og autorisert. Virkelig en hånd å holde i når du trenger det. ."

Siw C. Christiansen. Bedriftseier, forfatter og grunnlegger av skriv den boka

Bærekraftig bedrift - God inntjening
- Bedriftsforståelse og Ingen frykt 

Jobb tettere med meg og bli en selvstendig regnskapsfører, elle vil du noe midt i mellom? Jeg lytter og du forteller hva du trenger hjelp til. Ta kontakt med meg og vi finner sammen ut den beste måten for deg.

Dette er regnskap for ikke regnskapsførere. For DEG som vil ha business og kontroll på økonomien og tallene dine . Jeg har onlinekurs eller skreddersydde løsninger 
Se hva jeg kan bistå deg med. Du kan bare velge det som passer deg.


Fortløpende hjelp til å løse problemet du står fast med i regnskapet  

Forklaring med enklere språk og råd til hva du skal gjøre          

Hvordan snakke eller stille spørsmål til skatteetaten      

Skrive til meg i melding om du ikke ønsker å spørre i åpen gruppe.

Når du lurer på riktig bokføring og kontoer i regnskapet 

Få hjelp til å rette opp feil du har gjort i regnskapet

Få veiledning, innsending av skattemelding, nærings skjema 

Lære enkel budsjettering, kalkyler og riktig prising 

Copyright 2020 -Regnskapsoptimisten AS

https://www.regnskapsoptimisten.no/All Rights Reserved

Boosten starter tirsdag 12 november

Få tilgang til alle verktøyene som kommer i løpet av november

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress