HEEERLIG AT DU ER MED! 

Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg

Når ideen er god men inntjeningen mangler!

En annerledes gründer-workshop
om bedriftsforståelse og snarveien til økonomisk vekst.

Hensikten med  kursets  ulike temaer, er  å få deg som bedriftseier til å forstå hva som skal til for å bli en suksess bedrift. Kurset krever aktiv deltakelse og involvering i læringsprosessene. I tillegg får du som kursdeltaker 2 timer behovstilpasset oppfølging etter kurset. 

 

Derfor er inspirasjon viktig for business

Skriv en ide liste i inspirasjon. "Tving" deg selv til å nevne 20-30 stykker. De første du skriver ned vil kanskje være hodet styrt. Mens lenger ned på lista kan det dukke opp nye inspirerende ideer.

Derfor er fysisk aktivitet viktig for business

Forskning viser at fysisk aktivitet, enten man er ni eller nitti år, bedrer hjerneaktiviteten. Som igjen resulterer i  økt kapasitet og lærings hukommelse. Noe som gir deg "driven" og overskuddet du trenger for å være din egen bedrift.

Derfor er meditasjon viktig for business

Både Harvard Business School og INSEAD har konkludert med at et av de mest effektive business verktøyene for dette århundret, er meditasjon. For at du skal klare å få det beste ut av din bedrift, bruker du meditasjon for å hente inspirasjon.

Derfor er sollys viktig for business

Demper smerte og gjør oss gladere og mer kreative: Sola gjør at kroppen produserer et opiumslignende stoff, beta-endorfin, et «lystmolekyl» som lindrer smerte og gir lystfølelse. Lyst til å jobbe videre.

Derfor er riktig nettverk viktig!

Det forventes mye av en bedriftseier, ofte blir det mye alenetid og få og spørre. Men du må ikke stå helt alene! Du får her et nettverk med andre bedriftseiere, som kan være god støtte på din vei videre.

  • q-iconSiren Langeland

    Jeg  er Siren. Min bakgrunn: Jeg har jobbet i snart 30 år som autorisert regnskapsfører og tidligere har jeg jobbet i et stort konsern. Jeg har også  jobbet med salg og markedsføring og har drevet eget firma med hytteutleie. Jeg jobber i et regnskapsfirma og i tillegg driver jeg eget foretak, Regnskapsoptimisten, der jeg har online kurs i å lære  deg å føre eget regnskap. På den måten har jeg vært gjennom alle fasene og fått lært å se alle sidene i det å drive et foretak. Derfor ser jeg så klart behovene som kundene har. Og jeg har sett og kjent på hvor skoen trykker.
  • q-iconMette-Marit Nordby

    Jeg heter Mette-Marit Nordby og er 54 år og har alltid vært opptatt av sannheten bak sannheten. For 23 år siden ble jeg alvorlig syk og trodde ikke jeg kom til å overleve. Denne opplevelsen viste meg hvilke unike evner vi alle har til å påvirke livet og hverdagen vår, å at alt ikke alltid er som vi tror. Min viktigste observasjon var at selv om de fleste observerer motstand som noe negativt, er det egentlig en av våre aller største ressurser, om vi forstå hvordan. Med bakgrunn i dette, utviklet jeg Vibrasjonsmetoden, men jeg er også utdanne livsstilsterapeut. Jeg lever det livet jeg elsker, å bruker all min tid til å undervise, ha kurs, holde foredrag, terapi, slik at andre kan lære og integrerer denne unike forståelsen i seg selv.
Overnatting i Kalvåg
Reise til fra Kalvåg