Annerledes gründer-workshop for deg som virkelig vil nå drømmen din.....

Program

 

 1. dag

 

16.00     Velkommen og presentasjon. Oppsummere det vi skal igjennom de 2 dagene. Vi ser nærmere på bedriftsdrømmen og hva du trenger for å gå videre.

Pause 5 min

17.00     Motivasjon: Hvorfor ikke gi opp når det butter? En suksesshistorie - hva gjør de som lykkes? Hva er din motivasjon - øvelser

Pause 10 min

18.00     Ditt hjertebarn - hva skal du selge til hvem? hvem er kunden? Hvor er kunden? Hvilket behov har kunden? Hvilket problem har kunden? Hva løyser kundens problem? Hva dekker kundens behov? Hva vil kunden betale? Vil kunden betale? Kan vi lage en løsning? Kan vi tjene penger på løsningen? Hvor skal vi selge løsningen? Hvordan skal vi ta oss betalt? Om/når du er klar for å starte: Hvilken selskapsform passer til ditt firma. Enkelpersonforetak eller AS?

Pause 10 min

19.00     Profilering, kompetanse, rådgivning, nettverk, finansiering. Hvordan kan du bli 1 av de 3 bedrifter som blir vekstbedrift? Hvem kan dele risikoen med deg og hjelpe deg til en raskere og bedre markedsintroduksjon?

Litt mat siste 15 min

20.00     Avslutning i solrommet til Carolas Buaspa

 

 1. dag:

 

08.30     ½ time aktivitet med ball som får opp energi og kreativitet. Tankeenergi (hvordan trener vi tankene fra lav til høyere energi) Vi lager planer: Hvordan skal drømmen bli virkelighet? Lære å fylle ut egne skjema Forretningsplaner. Gå gjennom Business model. Hvem som kan hjelpe deg med økonomisk støtteordninger. Hvordan skrive en god søknad. Lære å lage budsjett.

Pause

12.00     Lunsj

 

12.45   ½ time yoga med Mette-Marit. Gruppearbeid. Gå gjennom planer. Formidling av bedriftsidéen

Pause

15.00     Veien videre. Stifte AS og stifte et Enkeltpersonforetak

 

15.30     Avslutning. Rakk du ikke bli ferdig og trenger du mer hjelp til å jobbe deg ferdig?  Du får hjelp etterpå også

[membership_order_button gateway="paypal" level="1" click_product_type="recurring" click_rebill="1-M" one_time_clickbank="1-M" one_time_auth="1-L-BN" page_style="paypal" want_to_charge_cc="0.01" one_time_cc="1-M-1" currency_cc="USD" one_time="1-M" description="Regnskapskurs nettbasert. Regnskapsotimisten Org nr 918 047 107 mva" currency_new="NOK" click_f="auto" ccaps=""]
[/membership_order_button]

Derfor er det å lytte til hjertet viktig for business

Skriv en liste over hva lidenskapene dine er, og tving deg selv til å nevne 20-30 stykker. De første du skriver ned vil kanskje være de hodet ditt mener du skal holde på med, mens lenger ned på lista kan det dukke opp ting som kommer fra hjertet.

Derfor er fysisk aktivitet viktig for business

Forskning viser at fysisk aktivitet, enten man er ni eller nitti år, også øker den hvite substansen som leder nervesignaler, og dermed bedrer hjerneaktiviteten. Et annet resultat er økt størrelse på lærings- og hukommelsesorganet hippocampus.

Derfor er meditasjon og søke "innover" viktig for business

Både Harvard Business School og INSEAD har konkludert med at et av de mest effektive business verktøyene for dette århundret er meditasjon. Det aller viktigste du kan lære deg, er at for at du skal oppnå det du ønsker deg i livet ditt, så handler det om tankene dine.

Derfor er sollys viktig for business

Demper smerte og gjør oss gladere og mer kreative: Sola gjør at kroppen produserer et opiumslignende stoff, beta-endorfin, et «lystmolekyl» som lindrer smerte og gir lystfølelse. Blant annet utskilles det under fødsler for å dempe smerter.

Derfor er riktig action viktig for business

For deg som vil bli en tryggere leder eller gründer. Du står ikke alene selv om du skal lære deg mye om din egen bedrift.  Og viktig at du tar action og lederskap i eget reir. Men så får du et nettverk med andre bedriftseiere og rådgivning og støtte på veien

 • q-iconSiren Langeland

  Jeg  er Siren og har en datter på 14 år. Min bakgrunn: Jeg har jobbet i snart 30 år som autorisert regnskapsfører og tidligere har jeg jobbet i et privat firma med konsernregnskap. Jeg har også  jobbet med salg og markedsføring og har drevet eget firma med hytteutleie. Jeg jobber i regnskapsfirma og i tillegg driver jeg eget foretak, Regnskapsoptimisten, der jeg har online kurs i å lære  deg å føre eget regnskap. På den måten har jeg vært gjennom alle fasene og fått lært å se alle aspektene i det å drive et foretak. Derfor ser jeg så klart behovene som kundene har. Og jeg har sett og kjent på hvor skoen trykker.
 • q-iconMette-Marit Nordby

  Jeg heter Mette-Marit Nordby og er 54 år.Jeg er født som en “undrer” og har alltid vært opptatt av sannheten bak sannheten. Min største egenskap, er evnen til konstant endring. For 23 år siden ble jeg alvorlig syk og trodde ikke jeg kom til å overleve. Denne opplevelsen viste meg en helt ny måte å se på motstand som en ressurs. Ikke minst hvilke unike evne vi alle har til å påvirke livet og hverdagen vår, om vi forstår hvordan motstand fungerer.Først bistod jeg folk med mat og helse. Men etter hvert observerte jeg at de som klarte utnytte ressursen i sin egen motstand, tok syvmilssteg på alle områder i sitt liv. Med bakgrunn i dette, utviklet jeg Vibrasjonsmetoden, men jeg et også utdanne livsstilsterapeut. Vibrasjonsmetoden har jeg bistått andre med i de 10 siste årene. Å nå bruker jeg all min tid til å undervise, ha kurs, holde foredrag, terapi, slik at andre kan lære og integrerer denne unike forståelsen i seg selv. Vibrasjonsmetoden – Universalnøkkelen til uante muligheter!
 • q-iconCarola Strandberg Vestby

  Mitt navn er Carola, 43 år født i Sverige. Kom til Norge i 1995 . Bor siden da i Kalvåg med min familie. Har jobbet med litt forskjelligt siden jeg kom til Norge. I 2008 starta jeg min bedrift, Carolas Buaspa & Sol AS i Kalvåg og har jobbet med det siden.

   

Les mer her

 • Vi legger opp til at det er maks 20 deltakere
 • Kurset går i Kalvåg den 29.-30. mars på Frøyen Skule
 • Kursets tidspunkter er kl. 16.00 -20.00 fredag og 08.30-15.30 lørdag
[membership_order_button gateway="paypal" level="1" click_product_type="recurring" click_rebill="1-M" one_time_clickbank="1-M" one_time_auth="1-L-BN" page_style="paypal" want_to_charge_cc="0.01" one_time_cc="1-M-1" currency_cc="USD" one_time="1-M" description="Regnskapskurs nettbasert. Regnskapsotimisten Org nr 918 047 107 mva" currency_new="NOK" click_f="auto" ccaps=""]
[/membership_order_button]
Vil du vite mer? Kontakt meg her !