Når ideen er god men inntjeningen mangler


Vil du lære å skaper deg en bærekraftig bedriftsøkonomi, så du kan tjene penger på din egen bedrift?


Hva med å bli med på en annerledes gründer-workshop om fremtidens bedriftsøkonomi?


 Sett av fredag til søndag 23-25 august!HVEM PASSER DETTE FOR?


Workshop helgen passer for deg som alt har en bedrift eller vurderer å starte en. Kanskje er du lei av å være ansatt, og vil realisere en lønnsom bedrift. Eller trenger du en vanntett oppskrift på alle stegene du trenger?  Hvordan få en god lønnsomhet, og  hva ligger til grunn for å få stipender og lån? Du trenger rett og slett hjelp til å få en bærekraftig bedriftsøkonomi!HVA ER MÅLET?


Dette er en 3-dagers workshop for deg som har starte egen bedrift eller har en idé, men er usikker på inntjeningsmulighetene.
På kurset får du  fremtidens  inntjeningsformel, som hjelper deg å gå fra idé til økonomisk bærekraftig bedrift.

HVA LÆRER DU?


Du får lære deg kreative og praktiske verktøy, for at du skal bli en sikrere bedriftseier. Slik at budsjetter, planer og andre formaliteter du produserer i løpet av helgen, kan brukes til å få en økonomisk solid og trygg framtid. De vil si at etter workshopen vil du sitte igjen med det du trenger for å være en glad og fornøyd gründer  😉  Hvordan får du økonomisk vekst?


Vi har laget en enkel og rask 5 trinns inntjeningsformel du trenger for å skape økonomisk vekst i bedriften din. Denne gir deg forståelsen av, din bedrift,  din forretningside,  suksessfølelsen, tanketrening, dine budsjetter, kontaktnett, dine søknader og forskjellige selskapsformer.


For best å kunne hjelpe deg,  har vi lagt opp til maks 20 deltakere.
Kurset går i Kalvåg den 23.-25. august på Frøyen Skule.
Kursets tidspunkter er fredag kl. 16:00 til 20:00, lørdag 09:30 til 16:30,
og søndag kl 09:30 til 16:00

  • q-iconSiren Langeland

    Jeg  er Siren. Min bakgrunn: Jeg har jobbet i snart 30 år som autorisert regnskapsfører og tidligere har jeg jobbet i et stort konsern. Jeg har også  jobbet med salg og markedsføring og har drevet eget firma med hytteutleie. Jeg jobber i et regnskapsfirma og i tillegg driver jeg eget foretak, Regnskapsoptimisten, der jeg har online kurs i å lære  deg å føre eget regnskap. På den måten har jeg vært gjennom alle fasene og fått lært å se alle sidene i det å drive et foretak. Derfor ser jeg så klart behovene som kundene har. Og jeg har sett og kjent på hvor skoen trykker.
  • q-iconMette-Marit Nordby

    Jeg heter Mette-Marit Nordby og er 54 år og har alltid vært opptatt av sannheten bak sannheten. For 23 år siden ble jeg alvorlig syk og trodde ikke jeg kom til å overleve. Denne opplevelsen viste meg hvilke unike evner vi alle har til å påvirke livet og hverdagen vår, å at alt ikke alltid er som vi tror. Min viktigste observasjon var at selv om de fleste observerer motstand som noe negativt, er det egentlig en av våre aller største ressurser, om vi forstå hvordan. Med bakgrunn i dette, utviklet jeg Vibrasjonsmetoden, men jeg er også utdanne livsstilsterapeut. Jeg lever det livet jeg elsker, å bruker all min tid til å undervise, ha kurs, holde foredrag, terapi, slik at andre kan lære og integrerer denne unike forståelsen i seg selv.

Hensikten med  kursets  ulike temaer, er  å få deg som bedriftseier til å forstå hva som skal til for å bli en suksess bedrift. Kurset krever aktiv deltakelse og involvering i læringsprosessene. I tillegg får du som kursdeltaker 2 timer behovstilpasset oppfølging etter kurset. 

 

Derfor er inspirasjon viktig for business

Skriv en ide liste i inspirasjon. "Tving" deg selv til å nevne 20-30 stykker. De første du skriver ned vil kanskje være hodet styrt. Mens lenger ned på lista kan det dukke opp nye inspirerende ideer.

Derfor er fysisk aktivitet viktig for business

Forskning viser at fysisk aktivitet, enten man er ni eller nitti år, bedrer hjerneaktiviteten. Som igjen resulterer i  økt kapasitet og lærings hukommelse. Noe som gir deg "driven" og overskuddet du trenger for å være din egen bedrift.

Derfor er meditasjon viktig for business

Både Harvard Business School og INSEAD har konkludert med at et av de mest effektive business verktøyene for dette århundret, er meditasjon. For at du skal klare å få det beste ut av din bedrift, bruker du meditasjon for å hente inspirasjon.

Derfor er sollys viktig for business

Demper smerte og gjør oss gladere og mer kreative: Sola gjør at kroppen produserer et opiumslignende stoff, beta-endorfin, et «lystmolekyl» som lindrer smerte og gir lystfølelse. Lyst til å jobbe videre.

Derfor er riktig nettverk viktig!

Det forventes mye av en bedriftseier, ofte blir det mye alenetid og få og spørre. Men du må ikke stå helt alene! Du får her et nettverk med andre bedriftseiere, som kan være god støtte på din vei videre.

DETTE FÅR DU:

3 dager workshop kr 39 500,-

+ 1 bonus onlinekurset stifte AS,  kr 3 000,-

+ Opprette et enkeltpersonforetak hos en regnskapsfører tar ca 2 timer

og koster  minimum kr 2 000,-

Når den sosiale trygge rammen rundt deg er på plass,  åpnes det for gode læringsforhold.

Du får en svært innholdsrik helg inkl en flott sosial gjeng, nydelig mat og masse opplevelser.

Lørdagen drar vi på Hjortefarmen, der spiser vi nydelig mat og deltar i  Farmen aktiviteter. Næringssjefen i Bremanger lærer oss mer  om bedriftsøkonomi og hans kone snakker om hvordan de har skapt sin drømmebedrift.

Dette er et pilot workshop som har fått støtte fra næringslivet for å få opp og frem nye bærekraftige arbeidsplasser.

Du betaler kun kr 9 890,-

Delbetaling:

6 deler (mnd.)   Kr 1 700,-

Hele deltakeravgiften skal være betalt innen 1. juli 2019

Ta kontakt  med oss på telefon om du har spørsmål:
Siren 97 59 19 65 eller Mette-Marit 90 94 22 87.

JA TAKK! Meld meg på! kr 9 890,-
JA TAKK! Meld meg på! 6 deler a` kr 1 700,-
Reise til fra Kalvåg
Overnatting i Kalvåg