Book avtale, samtale
STIFTE AS ELLER HOLDINGSTUKTUR

 

Hva kunder sier

Positiv og løsningsorientert

"Siren er alltid positivt og ser kun løsninger på problemene jeg trenger hjelp til. På kort tid blir utfordringene løst. Siren har massiv kunnskap fra regnskap og alt som har med tall og gjøre"  

Sævar Sævarsson daglig leder for Tømrerglede AS

Hør hva han sier

Trygt og enkelt

Ved overgang til Fiken, og som helt uerfaren med regnskap har Siren vært en veldig trygghet for meg! Hun gjør regnskap enkelt, er alltid engasjert og positiv. Veldig godt å vite at en har en person med kompetanse som man alltid kan spørre om en står fast eller lurer på noe"

Katrine Nygård Daglig leder Vivendi Lærdal AS

Trygg støttespiller. Enkelt og forståelig språk

" Siren har vært en trygg støttespiller for meg gjennom oppstartsfasen av Prosessarbeid AS. Gjennom sin pedagogiske, coachende arbeidsform har hun satt meg i stand til selv å føre regnskapet. Når jeg har stått fast har det alltid vært lett å be om hjelp, og Siren har kjapt hjulpet med meg å løse floker jeg selv ville ha brukt lang tid på å finne ut av.  At hun i tillegg er en varm og hyggelig person, som bruker et enkelt og forståelig språk, gjør samarbeidet med henne både hyggelig og lett"

Målfrid Jordet Ågotnes, daglig leder i Prosessarbeid AS 

Proff erfaring. Mestrer i lover og regler 

"Har samarbeidet med Siren i en årrekke. Vi bruker Fiken og konsulterer med henne når vi har behov for det. Ting i den virkelige verden er noen ganger mye mer krevende enn det som tilbys i Fiken, og siden Siren har proff-erfaring kan hun gi råd her. Virkelig en regnskaps-partner som er på din side og som har evnen og viljen til å sørge for at også våre interesser blir ivaretatt på en god måte, samtidig så vet hun hva loven sier og kan informere oss om hva som ikke er mulig. I tillegg er jeg sikker på at utføring av årsoppgjør, selvangivelse og ligning blir gjort riktig når jeg setter det ut til henne.To tomler opp for en investering i kompetanse og regnskapscoaching. 

Anna Hammer, Nitai Ltd 

Ingen spørsmål er for dumme

"Siren møter deg på ditt ståsted og forklarer på en måte som gjør det enkelt å forstå. Alltid positiv og imøtekommende. Ingen spørsmål er for dumme og enhver utfordring møter hun løsningsorientert. Ved å bruke Siren som regnskapscoach fikk jeg råd, veiledning og opplæring direkte i eget regnskap, noe som var svært nyttig og lærerikt."

Marianne Selander, Solum Legesenter

Dyktig og autorisert

Er du selvstendig næringsdrivende og trenger hjelp til regnskapet ditt. Da kan jeg virkelig anbefale Siren Langeland. Jeg er virkelig dårlig på dette, og hennes super enkle måte å vise meg, gjør at jeg forstår uten å føle meg dust. Dyktig og autorisert. Virkelig en hånd å holde i når du trenger det"

Mette-Marit Nordby Bedriftseier og grunnlegger av Business fra Sjela 

Fornøyde kunder

"Jeg må bare si at når jeg kommuniserer med deg, enten skriftlig eller da vi snakket     
på telefon, så synes jeg at sjelden har et navn som "Regnskapsoptimisten" passet bedre. Du virker som en utrolig blid og positiv person, og jeg blir rett og slett glad av måten du kommuniserer på. Ikke rart at du har fornøyde kunder! Jeg sendte forespørselen om tilbakemelding til tre tilfeldig utvalgte foretak fra listen du sendte meg. Det virker som du gjør en strålende jobb med våre Fiken-kunder fortsett med det!

Magnus / Fiken [email protected]

Har gitt meg selvtillit, og gjort meg selvstending

"Dear Siren, Just a note to say how very impressed I am with  the course you have set up and with the nice writing you send every day for the last while. I read it with interest and wished I could take part. Will wait till my Norwegian is better!!! You are doing such a fine job and have given me so much confidence. Still a lot more to learn, but I am a lot less afraid of making mistakes. So big compliments to you,

Regards, Brigitta,Iyengar Yoga Oslo

 

SIREN LANGELAND 

Autorisert regnskapsfører

Jeg er grunnlegger av Regnskapsoptimisten AS. Jeg er ei erfaren dame som lærer bort hvordan du trygt kan sette deg inn i egne bedriftstall. I dag blir det flere bedrifter som jobber på nettet, og som online bedriftseier trenger du å skape ei lønnsom bedrift som du kan leve av. Da gjelder det å starte med de små stegene som er å bokføre eget regnskap. 

Mitt favoritt utsagn er "det finnes en oppskrift for alt her i verden" Til og med å lære seg å bli en økonomisk selvstendig bedriftseier 

Jeg har jobbet i over 30 år som autorisert regnskapsfører og har jobbet i et privat firma med konsernregnskap. I tillegg har jeg  jobbet med salg og markedsføring og har tidligere drevet eget firma med hytteutleie.

I Regnskapsoptimisten har jeg onlinekurs i å lære kundene mine å bokføre eget regnskap på en trygg måte, og slik at du aldri behøver å være redd for om det du gjør er ulovlig. Jeg er svært opptatt av kundens behov og liker å skape tillit og ro

Det er en trend å føre eget regnskap, men det mangler en vesentlig bit, og det er riktig veiledning for at du skal føle deg sikker og komfortabel med at regnskapet skal bli riktig. 

Har du noen gang opplevd å ta kontakt med fagpersoner som snakker så vanskelig at du går derfra med flere spørsmål enn du hadde da du kom dit? Det vil du ikke oppleve med meg. Jeg lærer bort det du trenger å vite for å føre ditt eget regnskap, enkelt og jordnært på en forståelig måte

Kvalitetsstempel

Statsautorisert

DET VAR IKKE ALLTID LETT 

 

Fra en tidlig alder visste jeg at jeg ønsket å ha en god og tygg økonomisk fremtid. Jeg jobbet lange dager i en salgsavdeling og tok økonomiutdanning på kveldstid. Jeg har hatt mange spennende jobber, veldig krevende, tunge og slitsomme jobber. Har blitt utbrent. Jeg har hatt tøffe opplevelser i privatlivet.

Det er først nå jeg føler jeg har lykkes 100%, fordi jeg valgte å snu og jobbe med det jeg brenner aller mest for.

Det å komme tilbake til røttene mine og hjelpe vanlige mennesker med å finne økonomisk frihet med opplæring i regnskap og økonomi, er en drøm som har gått i oppfyllelse.

BYGG EN FREMTID MED FINANSNIELL FRIHET 


3 måter å komme i gang sammen

 

1

_

 

 
ONLINE KLASSE


Lær de siste økonomiske strategiene og hvordan komme i mål med regnskapet. Lær å tenke penger og inntjening med en gang, med et sikkert og rolig sinn. Jobb med tallene dine og få hjelp til å forstå alt du trenger i regnskapet innen 1/2 år. Vi møtes i ukentlige online klasser.

Se klasserommet

 

2

_

 

 
1:1 COACHING

 

Få økonomisk frihet med en-til-en coaching. Sammen vil vi lage en plan for din unike situasjon. Effektiv tid, jobbe sammen mot ditt mål. 

Få gjennomgang av regnskapet, rette opp feil, få struktur og orden.

 

Se 1:1 Coaching

 

3

_

 

 
ØKONOMISJEKK TIL SUKSESS


Få et klart bilde av din økonomiske situasjon i regnskapet og lag en egen plan for fremtiden med denne gratis nedlastingen.

LAST NED GRATIS PDF REGNSKAPSORDBOK

Skaff deg en oversikt over de vanligste regnskapsbegrep.